Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Πόρτα Β. Μαρινάκη σε Λ. Λαυρεντιάδη για το Δ.Σ

Με σκληρό τρόπο εκδικήθηκε ο Β. Μαρινάκης τον Λ. Λαυρεντιάδη την άρνηση του τελευταίου να μπει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήδη ο Σ. Κόκκαλης...





είχε κριτικάρει αυστηρά τον Λ. Λαυρεντιάδη στην συνέντευξη Τύπου της παράδοσης – παραλαβής του Ολυμπιακού από τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και πλέον ήρθε η σειρά του Β. Μαρινάκη να δείξει στον Λ. Λαυρεντιάδη ότι είναι χολωμένος που δεν τον ακολούθησε στο δύσκολο εγχείρημα της αναγέννησης του Ολυμπιακού.

Πως, λοιπόν, το έκανε αυτό το καινούργιο αφεντικό του Ολυμπιακού; Βρήκε την ευκαιρία όταν ο Λ. Λαυρεντιάδης εξέφρασε την επιθυμία να έχει δικό του άνθρωποι στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, όπως είχε στο προηγούμενο.

Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση του Β. Μαρινάκη; Ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΟΧΙ». Του τόνισε δε, σύμφωνα με πληροφορίες μας: «Λαυρέντη αν θέλεις, να μπεις εσύ στο διοικητικό συμβούλιο». Και βέβαια, το μήνυμα ήταν σαφές: Ότι όποιος θέλει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να το κάνει ο ίδιος και να μην θέλει να βάζει μπροστά εκπροσώπους ή ακόμα χειρότερα αχυρανθρώπους.

(balla.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου