Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Στα άκρα Αραούχο και ΑΕΚ. Έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στην υπόθεση του Αραούχο με την ΑΕΚ. Μετά το αίτημα του Αργεντίνου πριν λίγες ημέρες να φύγει από την ΑΕΚ για οικογενειακούς λόγους, ο μάνατζερ του παίκτη...






Φραντσεσκίνι, μαζί με τον 29χρονος δεξιός αμυντικό, που δεν πήγε στην προπόνηση, συναντήθηκαν σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Άρναρ Γκρέταρσον.

Εκεί και οι δύο ζήτησαν πιεστικά να τον αφήσουν ελεύθερο απο την Ένωση εδώ και τώρα. Η όλη στάση του μάνατζερ και του παίκτης εξόργισαν τον Γκρέταρσον ο οποίος ειδοποίησε και τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Αδαμίδη για την θρασύτατη απαίτηση του συγκεκριμένου ατζέντη και του Αραούχο.

Ο Φρατζεσκίνι αποχώρησε από τη συνάντηση πυρ και μανία ενώ σε συνεννόηση με τον Αραούχο απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ,ζητώντας 50 χιλ. ευρώ για περσινά χρωστούμενα και κάποια μπόνους για την νέα σεζόν!

Η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να πληρώσει αύριο το πρωί στον παίκτη τις 50.000 ευρώ που του οφείλει (τα μπόνους θα τα πάρει όταν η ομάδα μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) και από’ κει και πέρα να τηρήσει σκληρή στάση απέναντι στον παίκτη.

Επίσης, είναι σίγουρο πια ότι ο Αραούχο δεν θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας με την υπόλοιπη αποστολή που αναχωρεί αύριο.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου