Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Παπακώστας: Άλλες δύο μεταγραφές

Την απόκτηση δύο ακόμη παικτών προανήγγειλε ο Γιάννης Παπακώστας, με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολή της ΑΕΛ για την Ιταλία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...






«Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και θα ήθελα να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου. Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει. Η ενίσχυση πλησιάζει στο τέλος της με την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ενός σέντερ φορ, ή ότι άλλο προκύψει για να μπορέσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα με τις ανάλογες προσθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λάρισας.

Αναφορικά με τη δουλειά που θα πραγματοποιηθεί επί ιταλικού εδάφους, τόνισε πως «ξεκινάμε τώρα το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, το οποίο και περιλαμβάνει και το μοντάρισμα της ομάδας μέσα τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί, για να μπορέσουμε έτσι να δοκιμάσουμε κάποιες τακτικές, κάποια σχήματα και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου», ενώ για τους στόχους της ομάδας, επισήμανε:

«Όλοι μαζί τώρα και στο παλιό και στο νέο γήπεδο, με την συμπαράσταση του κόσμου να δημιουργήσουμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί και θα πατά σε στέρεες βάσεις.

Πρέπει η ομάδα να προσφέρει και θέαμα και για αυτό καλούμε όλο τον κόσμο κοντά μας να μας συμπαρασταθεί σ’ αυτήν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλετε από όλους μας. Και εμείς έχουμε δεσμευθεί ότι θα τον ικανοποιήσουμε και ως αποτέλεσμα και ως θέαμα».

Αμπουχατζίρα: Εμπειρία και ταλέντο

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Σιμόν Αμπουχατζίρα, που επισήμανε αρχικά πως «ηπροετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο Καρπενήσι και αυτό πιστεύω ότι θα φανεί στη πορεία. Φέτος έχουμε έναν κορμό στον οποίο, συνδυάζονται η εμπειρία και το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Εχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και καλή χημεία επίσης. Έχουμε παίκτες που τρέχουν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα στην ομάδα αλλά αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», και κατέληξε:

«Πιστεύω ότι η δουλεία μας θα φανεί και η ομάδα θα παίξει καλά φέτος. Τέλος το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω στον κόσμο, είναι να έχει υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου