Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Το μπλε φούτερ του Γιόακιμ Λεβ

Ο Γιόακιμ Λεβ δεν είναι προληπτικός. Ομως, θα φορέσει το ίδιο -άπλυτο- μπλε φούτερ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ισπανία! Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας δήλωσε ότι...






δέχθηκε έντονη πίεση από τους βοηθούς του αλλά και ποδοσφαιριστές, να μην αποχωριστεί το συγκεκριμένο φούτερ, αφού στις δύο προηγούνες φορές που το φόρεσε, τα "πάντσερ"... έριξαν τεσσάρα! Κι όχι εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλλου, αλλά εναντίον της Αγγλίας (4-1) στη φάση των "16" και της Αργεντινής (4-0) στους προημιτελικούς του Μουντιάλ.

«Οι λόγοι δεν είναι προληπτικοί. Οι υπόλοιποι μου είπαν ότι πρέπει να το φορέσω, επειδή τις δύο προηγούμενες φορές βάλαμε τέσσερα γκολ» είπε ο Λεβ στους εκπροσώπους του Τύπου, 48 ώρες πριν τον ημιτελικό της Τετάρτης στο Ντέρμπαν. Επίσης, διευκρίνισε ότι «... δεν επιτρέπεται να το πλύνω και μάλλον θα το φορέσω εναντίον της Ισπανίας».

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ από την πλευρά του, δεν έχει πρόβλημα αν θα αλλάξει ενδυμασία ο προπονητής του, αρκεί να βάλει μπλε φούτερ! «Δεν ξέρω πόσα τέτοια έχει. Ελπίζω στη βαλίτσα του να υπάρχουν ακόμα δύο» είπε ο μέσος της Μπάγερν, υπονοώντας ότι το δεύτερο θα χρειαστεί για τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου