Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

O... «μάστορας» του ΛεΜπρον!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποφάσισε να περάσει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό βολών σε μίνι μπασκέτα, στο πλαίσιο τηλεοπτικού σόου. Αποτέλεσμα; Ντροπιαστική ήττα από 41χρονο σερβιτόρο!...



VIDEO





Κατά την διάρκεια του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου «Game Νight» με παρουσιαστή τον Τζίμι Γκίμελ, ο 25χρονος σούπερ-σταρ των Καβαλίερς δέχθηκε να αναμετρηθεί με τον, κατά δήλωσή του, μετρ αυτού του...είδους παιχνιδιού (σ.σ Pop-A-Shot αγγλιστί), Ρικάρντο Ρέγιες, ο οποίος εργάζεται ως σερβιτόρος.

Ο «King» ξεκίνησε πρώτος την σχετική διαδικασία, συγκεντρώνοντας μέσα σε μισό λεπτό 42 πόντους, οι οποίοι ωστόσο αποδείχτηκαν πολύ λίγοι... Ο 41χρονος σερβιτόρος πιστοποίησε το τίτλο του... κρυφού ταλέντου, ευστοχώντας σε... όλες τις βολές (!), αφού έφτασε τους 72 πόντους σε 30'', παρά την... αθέμιτη προσπάθεια απόσπασης της προσοχής του από τον Τζέιμς.

Ύστερα από την αυτή την... απρόσμενη εξέλιξη, ο ΜVP του φετινού πρωταθλήματος στο ΝΒΑ δεν είχε παρά να παραδεχθεί... «ιπποτικά» την ήττα του, αγκαλιάζοντας τον άξιο νικητή της αναμέτρησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου