Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μετακόμιση με κόστος για Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μετακομίσει από το Βισταλέγκρε μετά από έξι χρόνια και να βρει νέα στέγη στο νεότευκτο «Κάχα Μάγικα» πληρώνοντας 5,5 εκατ. ευρώ για την προσεχή πενταετία...






Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε το μεσημέρι την υπογραφή του πρωτοκόλλου με το δήμο της Μαδρίτης για τη χρήση του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια αντί 1,1 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

Η «βασίλισσα» θα αφήσει το Βισταλέγκρε χωρητικότητας 15.000 θεατών για να μετακομίσει στο Κάχα Μάγικα (μεταφράζεται ως μαγικό κουτί) που μπορεί να φιλοξενήσει 12.000 φιλάθλους. Το νέο γήπεδο χρησιμοποιείται από τα εγκαίνια του (εδώ και δυο χρόνια) για αγώνες τένις και μόνη υποχρέωση της Ρεάλ είναι να το παραχωρεί κάθε φορά που διοργανώνεται το «Madrid Masters».

Υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση της χωρητικότητας του «Κάχα Μάγικα» σε περίπτωση που η Μαδρίτη αναλάβει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 που έχει υποβάλλει υποψηφιότητα.

«Πρώτη επιλογή η Ρεάλ»

Ο Φελίπε Ρέγιες διαμήνυσε ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στη Ρεάλ και όπως δήλωσε στη «Marca», «ο ατζέντης μου θα μιλήσει με την ομάδα αυτή ή το αργότερο την επόμενη εβδομάδα. Πάντα η πρώτη μου επιλογή είναι να μείνω στη Ρεάλ» και έπειτα μίλησε για τη θέληση του να παίξει στο «Κάχα Μάγικα» με τους Μαδριλένους.

«Το Βισταλέγκρε μου άρεσε, αλλά το νέο γήπεδο δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στους αντιπάλους και επίσης οι παίκτες και οι θεατές θα έχουν περισσότερες ανέσεις».
(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου