Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μπέος: “Βγάλτε διαβατήρια!”

Την επίσημη πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε και ο Ολυμπιακός μπροστά σε περίπου δύο χιλιάδες οπαδούς του που πήγαν να “αποθεώσουν” τους παίκτες και να εκφράσουν τη στήριξη τους εν όψει...





της νέας περιόδου που βρίσκει την ομάδα του Βόλου στη Superleague μετά από 20 χρόνια.

Σε κέφια και ο Αχιλλέας Μπέος με τις χαρακτηριστικές δηλώσεις: “Οσοι δεν έχετε διαβατήριο, του χρόνου φροντίσετε να βγάλετε”, με τις οποίες έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά! Ο “ισχυρός άνδρας” της “ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ωστόσο, στη συνέχεια εξήγησε με ποιον τρόπο μπορεί να επιτευχθούν οι στόχοι: “πρέπει να είμαστε μια οικογένεια, μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε μπροστά”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, σαφώς πιο... προσγειωμένος αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας το οποίο κατά τη γνώμη του με λίγες ακόμα προσθήκες θα είναι πλήρες: “Θέλουμε ακόμα 4 με 5 καλές μεταγραφές”. Ενώ, μίλησε και για τον κόσμο που με το καλημέρα έδωσε βροντερό “παρών”: “Φέτος είναι η χρονιά της καθιέρωσης. Αυτός ο κόσμος θα μας δώσει δύναμη”.

Δηλώσεις στο περιθώριο της πρώτης συνάντησης εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας έκανε και ο Στάθης Ρόκας που αποτελεί ένα από τα αρκετά νέα πρόσωπα της ομάδας: “Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας”.

Μοναδικός “απών” από την πρώτη προπόνηση ήταν ο Μαρτίν που θα επιστρέψει στο Βόλο τα επόμενα 24ωρα. Αντίθετα, στο ΕΑΚ βρέθηκαν και οι υπόλοιποι 31 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων -εκτός του Ρόκα που προαναφέραμε- και οι Φραντζιπάνε, Σέλεζι, Τομά, Ρόκα, Ρίκκα και Γκότοβο που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι.
(sportnet)

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΕΙ - ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΜΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΜΠΕΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή