Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Αξιολόγηση Καρακούση και διευκρινίσεις

Oι μέρες περνούν χωρίς να ξεκαθαρίζει το διοικητικό τοπίο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αφού ακόμα και μετά το πέρας της χθεσινής συνάντησης της Επιτροπής μπάσκετ του ΑΣ δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη...







Χθες το βράδυ στο PAOK Sports Arena μπορεί να υπήρξε συνεδρίαση υπό την προεδρία του Θανάση Κατσαρή εξετάζοντας τον φάκελο υποψηφιότητας που είχε καταθέσει την περασμένη Παρασκευή ο Άρης Καρακούσης αξιολογώντας τον με θετικό πρόσημο ζητώντας όμως διευκρινίσεις πριν λάβει την απόφασή της.

Μετά το τέλος της συνάντησης το μέλος της επιτροπής, Άκης Μπεκιάρης, δεν έκρυψε στην τοποθέτησή του πως υπάρχει πρόθεση έγκρισης του σχήματος με πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλό του τον Άρη Καρακούση σημειώνοντας πως θα χρειαστεί ακόμη κάποιος χρόνος χωρίς όμως αυτός να πρέπει να είναι πολύς.

Μέσα σε όλα όμως η νυν διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με πρόεδρό της τον Μιλτιάδη Κανώτα, και παρά τις όποιες παραιτήσεις έχουν υπάρξει στο συμβούλιο, θα συνεδριάσει αύριο ώστε να τακτοποιηθεί το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και ότι αυτή δεν έλαβε χώρα κατά την θητεία της.
(sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου