Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μπελχάτζ: «Βάλε τον Τζέιμς!»

Υπέρ της χρησιμοποίησης του Ντέιβιντ Τζέιμς αντί του Ρόμπερτ Γκριν, τάχθηκε ο συμπαίκτης του στην Πόρτσμουθ, Αλγερινός Ναντίρ Μπελχάτζ. Η Αλγερία τίθεται αντιμέτωπη...






με την Αγγλία την Παρασκευή, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, και ο 28χρονος αμυντικός δήλωσε πως περιμένει να δει τον 40χρονο γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια.

«Τον γνωρίζω καλά και πραγματικά με εξέπληξε που δεν έπαιξε αυτός στον αγώνα με τις ΗΠΑ. Θεωρώ ότι είναι καλύτερος τερματοφύλακας και πολύ πιο έμπειρος. Αυτός πρέπει να ξεκινήσει εναντίον μας. Ο Γκριν έκανε ένα πολύ άσχημο λάθος και δεν ξέρω πώς θα μπορέσει να επανακάμψει».

Όσο για το ίδιο το παιχνίδι, ο Μπελχάτζ φάνηκε αρκετά αισιόδοξος. «Η Αγγλία έχει μια υπέροχη ομάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να την κερδίσουμε. Δεν τους φοβόμαστε, αν και προσωπικά θεωρώ τον Ρούνεϊ μεγάλο κίνδυνο. Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να τον σταματήσουμε και για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μας. Θα μπούμε στο γήπεδο με ψηλά το κεφάλι και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, που θα είναι μια τεράστια επιτυχία για μας».
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου