Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πανικός για ένα διαρκείας!

Μεγαλύτερη του αναμενόμενου ήταν η ζήτηση για τα διαρκείας της Λάρισας! Για αυτό το λόγο η ΠΑΕ ενημέρωσε τους οπαδούς της με ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία...





Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα:

“Με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ για το νέο της γήπεδο, με τις δεσμεύσεις θέσεων να αγγίζουν τετραψήφιο αριθμό. Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μας βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ (Ερυθρού Σταυρού 1-3) και, παρά το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο on-line σύστημα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, εξυπηρετήθηκαν χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του υπαλληλικού προσωπικού της ΠΑΕ.
Εξαιτίας της συγκεκριμένης δυσλειτουργίας– που δεν αφορά στο σύστημα πώλησης διαρκείας της ΑΕΛ, αλλά στο αντίστοιχο σύστημα της ΓΓΑ – δεν στάθηκε δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, παρά μόνο η δέσμευση θέσεων από τους παλαιούς κατόχους.
Για τον λόγο αυτό, τους φίλους της ομάδας που προσήλθαν σήμερα στα γραφεία δίνοντας δυναμικό ‘παρών’ και στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα εποχή, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως για την υπομονή και την άψογη συνεργασία τους. Ταυτόχρονα, ζητά συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση προέκυψε, λόγω της ταυτόχρονης προσέλευσης μεγάλου όγκου φιλάθλων, όπως, επίσης, συγγνώμη ζητά και από μεμονωμένες περιπτώσεις φίλων της ομάδας, οι οποίοι, ενδεχομένως δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν, λόγω της σημερινής ιδιάζουσας κατάστασης.

Εν προκειμένω, για το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας τις προσεχείς ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει για τα εξής:

-Ειδικά, αύριο Τρίτη 29/6 τα γραφεία της ΠΑΕ δεν θα λειτουργήσουν για τη διάθεση εισιτηρίων, καθώς απαιτείται κατά τη συγκεκριμένη ημέρα να ολοκληρωθεί η on-line καταχώρηση των φίλων της ομάδας που δέσμευσαν θέσεις σήμερα (Δευτέρα 28/6).
-Η διάθεση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά την Τετάρτη 30/6 κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ (10π.μ. – 5μ.μ.)
-Από την ίδια ημέρα (Τετάρτη 30/6) κι έπειτα, παρακαλούνται οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας, οι οποίοι έχουν δεσμεύσει θέση, να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να μετατρέψουν τη δέσμευση σε αγορά, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία απόκτησης του εισιτηρίου διαρκείας και παραλαμβάνοντας ταυτόχρονα τη σχετική Εθνική Κάρτα Φιλάθλου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου