Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Μας καλύπτει»

Για το γεγονός ότι η πρόταση της ΑΕΚ καλύπτει τον Μάρκος Αλόνσο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πατέρας και ατζέντης του παίκτη...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Ο νεαρός άσος θέλει να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και αυτή η δυνατότητα φαίνεται ότι δεν υπάρχει στην Μπενφίκα, στην οποία είναι πιθανό να δοθεί δανεικός ως έμψυχο αντάλλαγμα της Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Ντι Μαρία.

«Συναντήθηκα ξανά σήμερα (σ.σ. χθες) με τον Βαλντάνο και του εξήγησα πως ο Μάρκος δεν θέλει να πάει στην Μπενφίκα για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Στην συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται ο βασικός αριστερός μπακ της Εθνικής Πορτογαλίας και θεωρητικά ο Μάρκος δεν θα έχει ευκαιρίες για να παίξει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, αλλά κρίνοντας με αυτό το δεδομένο βλέπουμε πως θα είναι δύσκολο να έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί», είπε αρχικά ο ατζέντης του παίκτη στην εφημερίδα 'Sportday' και συμπλήρωσε:

«Δεν μίλησα και δεν ξέρω γιατί χρησιμοποίησαν δηλώσεις μου, χωρίς να έχω πει κάτι. Είναι προφανές πως η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα, αλλά από την στιγμή που προτάσσουμε το αγωνιστικό, ο Μάρκος δεν θέλει να πάει εκεί γιατί δεν θα παίζει».

Για την πρόταση της ΑΕΚ: «Η πρόταση της ΑΕΚ είναι ικανοποιητική. Αν οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, ο Μάρκος θα έρθει στην ΑΕΚ επειδή τον καλύπτει αγωνιστικά. Αυτό που θέλει ο γιος μου είναι μία ομάδα να παίζει και η ΑΕΚ του το προσφέρει αυτό. Η Ρεάλ συζητά μόνο προτάσεις αγορά του παίκτη, με τον όρο να μπει στο συμβόλαιο οψιόν επιστροφής του στην ομάδα έναντι συγκεκριμένου ποσού».

Για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε χθες: «Δεν έχει κλείσει στην Μπενφίκα. Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα. Θα δούμε. Γνωρίζουμε ότι ο παίκτης έχει πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά νομίζω πως αυτή τη στιγμή η ελληνική ομάδα δεν έχει πιθανότητα να τον αποκτήσει. Πάντως, δεν έχει κλείσει πουθενά. Όλα είναι ανοιχτά».

Δείτε τον Μάρκος Αλόνσο σε δράση...



(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου