Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

«Συμφώνησα, αλλά αποφασίζει ο Ολυμπιακός»!

Τον Ολυμπιακό περιμένει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Σάλκε. Ο ταλαντούχος αμυντικός μιλώντας στο sportnet τόνισε πως έχει συμφωνήσει με την γερμανική ομάδα και πλέον τον λόγο τον έχουν οι Πειραιώτες...





«Εχω συμφωνήσει με την Σάλκε, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή! Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και αν δεν πει το ναι ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει καμία μεταγραφή!» τόνισε αρχικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε.

«Ταξίδεψα στην Γερμανία και συνομίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν ξέρω όμως περισσότερα. Ο μάνατζέρ μου γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες».

Τέλος ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό απάντησε: «Σίγουρα είμαι υπόχρεος στον Ολυμπιακό, καθώς αυτή η ομάδα μου έδωσε τα πάντα και με βοήθησε να εξελιχθώ»

5 σχόλια:

  1. gi auto tin kaneis e? kai o mpampakas den se afinei na upograpseis. prodotaki. Kai ekviazeis oti tha upograpseis opou thes se 6 mines giati? epeidi eisai upoxreos kai xrostas polla? AXARISTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti xrwstaei re vlaka??Ta 15lepta pou ton evale na paiksei h ta 2 90lepta sto telos??Geloie type!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά λεει, τόσα χρόνια καλά έφαγε, καλά ήπιε, τώρα την κάνει. Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός θα ήταν στα άγραφα, ακόμα στο χωριό του θα ήταν. Έκανε το κομάτι του, τσάμπα όλα τα μπουζούκια, στο ρέντη τα Σάβατα γκομένιζε και τώρα αλεμάο. Γιατί που δεν έπαιζε φταίει κι αυτός, κι όποιος ξέρει καλά τα πράγματα ξέρει κι άλλα για το ποιον του. Καλά τα λέει ο πρώτος, κουμάσι μεγάλο ο πιτσιρίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ela more ton kseroume, benteta eton 18. Figei de figei, ti sfaliara tha ti faei giati einai kolopedaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. enas xoutos einai mages. Auto pou den ksero einai poianou o pateras einai xeiroteros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή