Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Υπάρχει ειδοποίηση στον Πάντο

Ειδοποίηση προς τον Τάσο Πάντο έχουν κάνει ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα περίοδο...




Ο πεπειραμένος αμυντικός κλήθηκε τις προάλλες από τη διοίκηση του συλλόγου και ενημερώθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του και είναι ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που στην ομάδα είναι πολλές ‘τρύπες’ ανοιχτές, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν κάποιες δεύτερες σκέψεις. Με βάση τον συλλογισμό ότι η προετοιμασία ουσιαστικά αρχίζει από σήμερα και δεν υπάρχει πολύ χρόνος.

Για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να υπάρξουν νέες συζητήσεις με τον 34χρονο άσο (όπως έγινε και με τον Ιεροκλή Στολτίδη, με τον οποίο οι εξελίξεις ήταν αρνητικές), με τον ίδιο τον παίκτη να επιβεβαιώνει στον sportdog ότι έχει ειδοποιηθεί ήδη ότι θα υπάρξουν νέες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά δεν γνωρίζει ακόμα κάτι περισσότερο για το πότε θα γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση, περιμένοντας με τη σειρά του την κλήση της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Εξάλλου, δύσκολα οι δύο πλευρές θα διαφωνήσουν στο οικονομικό και είναι πολύ πιθανό ο αγαπημένος ‘Παντούρου’ της ‘ερυθρόλευκης’ εξέδρας να συνεχίσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου