Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Μαραντόνα: «Μην... κατεβάσετε τα παντελόνια, αλλά ζητήστε συγγνώμη»


Χείμαρρος ο Ντιέγκο Μαραντόνα στη συνέντευξη Τύπου ζήτησε από τους δημοσιογράφους αν όχι να… κατεβάσουν τα παντελόνια, τουλάχιστον να ζητήσουν συγγνώμη από τους παίκτες του για την κριτική που άσκησαν στην ομάδα πριν από την έναρξη...



του Μουντιάλ. Ο προπονητής της Αργεντινής στη συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει του σημερινού αγώνα με το Μεξικό για τη φάση των «16» δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Δεν ζητάω από τους δημοσιογράφους να… κατεβάσουν τα παντελόνια τους, αλλά σίγουρα οφείλουν μια συγγνώμη στους παίκτες μου. Αυτό θα είναι ένα δείγμα τιμιότητας. Σε μερικούς μήνες θα γίνω 50 ετών και δεν είμαι πικρόχολος. Όμως ενοχλούμαι σε μεγάλο βαθμό όταν δεν υπάρχει σεβασμός στους ποδοσφαιριστές μου. Πριν αρχίσει η διοργάνωση λέγατε ότι η ομάδα είναι η χειρότερη όλων των εποχών που συμμετέχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο και κάνατε λόγο για καταστροφή. Τώρα που πετύχαμε τρεις νίκες ισχυρίζεστε ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο. Οι παίκτες μου έχουν πάρει το μήνυμα τι ακριβώς είναι το Μουντιάλ και δεν θριαμβολογούν μετά από κάθε νίκη. Κάνουμε ένα βήμα την κάθε φορά και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».
(gossip-tv.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου