Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σενάρια για Λίβερπουλ και Ζιλμπέρτο

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ φέρεται να βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Goal.com» ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας είναι...






ανάμεσα στα φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Χαβιέ Μασχεράνο, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από το «Άνφιλντ», με προορισμό τη Βαρκελώνη και το «Καμπ Νου».

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ του «Skysports.com», ο Παναθηναϊκός δε θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη πώληση του 33χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ γίνεται αναφορά και στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα. Πέρα από τη Λίβερπουλ, ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο φέρονται να έχουν εκδηλώσει και οι Μπλάκμπερν, Φούλαμ και Έβερτον. Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως αρκετές ομάδες από το γερμανικό και ισπανικό πρωτάθλημα μελετούν την περίπτωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Παρόμοια δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα έχουν και άλλες ευρωπαϊκές ιστοσελίδες, όπως οι «Sports.co.uk» και «FansFc.com». Πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έως να συμβεί κάτι τέτοιο, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» δεν φαίνονται να ασχολούνται με τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου