Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

«Ο Γούμενος έσωσε …Μπατατούδη»

Στο προσκήνιο έφερε ο νομικός και παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μόκκας τις οικονομικές ατασθαλίες που είχε διαπράξει όσο καιρό ήταν αφεντικό στον «Δικέφαλο» ο Γιώργος Μπατατούδης...







Από τους ελάχιστους ανθρώπους που είχαν ασχοληθεί με τις οικονομικές ατασθαλίες του Γιώργου Μπατατούδη τον καιρό που ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, είναι ο νομικός Δημήτρης Μόκκας, ο οποίος με δηλώσεις του έφερε στο προσκήνιο όσα είχαν γίνει τότε:

«Στα τηλεοπτικά, ο Μπατατούδης έκανε μια ''πανέξυπνη'' διαδικασία. Ενώ θα έπρεπε να διαπραγματευτεί η ΠΑΕ τα δικαιώματα, έκανε διαδοχικές εκχωρήσεις, από την ΠΑΕ στην Αθλος, μετά στην Ιντερσάτ, στην Ιντεράκτιβ και τελικά η εταιρεία που συμφώνησε με τον Αλφα Ντίτζιταλ ήταν η Εξαφον, που καμία σχέση δεν είχε με τηλεοπτικές ενασχολήσεις», είπε αρχικά ο δικηγόρος και στην συνέχεια εξήγησε πως ο Γιάννης Γούμενος …έσωσε τον Μπατατούδη:

«Εκεί κατηγορήθηκε ο κ. Μπατατούδης μετά από ανάκριση και παραπέμφθηκε για απιστία σε βάρος του ΠΑΟΚ καθώς εμφάνιζε 1,3 δισ. δρχ. ενώ έπαιρνε 3 εκατ. Αυτό ήταν πλημμέλημα και υπέκυψε στην πενταετή παραγραφή. Πιστεύω ότι πρόκειται για μια μεθοδευμένη ενέργεια, αφού έδωσε τις μετοχές στον Γιάννη Γούμενο, ο οποίος τον απάλλαξε από κάθε ευθύνη».

1 σχόλιο: