Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Λέτο:«Θέλω Μπενφίκα, αλλά δεν έχω πρόβλημα»

Τα γυρίζουν οι Πορτογάλοι για τα 10 εκ.

Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται η πρόταση της Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι 10 εκ. ευρώ...





Ο μάνατζερ του Αργεντινού άσσου του «τριφυλλιού», Φερνάντο Κοσεντίνο, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει το ποσό της προσφοράς των Πορτογάλων, ωστόσο ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην «SportDay» ότι η πρόταση που φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ικανοποιητική.

«Δεν έχω κάποιο νέο ακόμη. Πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα έχει φτάσει η πρόταση.

Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι θέμα ημερών να γίνει η πρόταση, ωστόσο, πιστεύω ότι θα είναι ικανοποιητική ενδεχόμενη προσφορά», τόνισε ο μάνατζερ του Λέτο για να συνεχίσει:

«Ακόμα κι αν δεν έρθει η πρόταση, ο Λέτο δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον Παναθηναϊκό. Είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του και το γεγονός πως θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

«Δεν με πειράζει»

Βεβαίως, έχει τη δική του σημασία τι λέει ο ίδιος ο Λέτο για όλα αυτά που ακούγονται γύρω από το όνομά του. Μέσω του μάνατζέρ του ο Αργεντινός μέσος παρουσιάζεται να έχει στείλει το εξής μήνυμα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που «σκάσει» η πρόταση από την Μπενφίκα.

«Αν συναινέσει ο Παναθηναϊκός, θα ήθελα να πάω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μπενφίκα, αλλά δεν με πειράζει να μείνω».

Στην ουσία ο Λέτο δε θα έλεγε «όχι» στο να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του, ωστόσο δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που έχει το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως τονίζει και ο μάνατζέρ του.

«Δύσκολο τα 10 εκ.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι νεότερα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Μπενφίκα δύσκολα θα δώσει 10 εκ ευρώ για τον Λέτο, από τη στιγμή που δαπάνησε ήδη 8,4 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Γκαϊτάν από την Μπόκα.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του Παναθηναϊκού αν φτάσει πρόταση μικρότερη των 10 εκ. ευρώ, μια και η Λίβερπουλ διατηρεί μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης (45%).
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου