Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Γιακούμπου: «Ο Μέσι είναι σαν όλους τους άλλους»

«Αργεντινή δεν είναι μόνο ο Μέσι», τονίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι παίκτες της εθνικής Νιγηρίας, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, το προσεχές Σάββατο στο Γιοχάνεσμπουργκ...






«Δεν επικεντρωνόμαστε στον Μέσι, επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Αργεντινή, που είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Μέσι είναι ένας παίκτης σαν τους άλλους. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και τον σεβόμαστε, αλλά ελπίζουμε ότι θα μας σέβεται κι αυτός», επισήμανε σε δηλώσεις του ο Γιακούμπου Αγιεγκμπένι.

Ο συμπαίκτης του στην Εβερτον, Γιόζεφ Γιόμπο, στάθηκε από την πλευρά του στη σημασία της νίκης (3-1) επί της Βόρειας Κορέας την Κυριακή, στο τελευταίο φιλικό των "Υπεραετών" πριν την έναρξη του Μουντιάλ. «Πραγματικά μας έδωσε πολύ καλή ψυχολογία. Εχουμε ανάγκη από αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με την Αργεντινή και ήταν πολύ ενθαρρυντικό ότι πετύχαμε τρία γκολ», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός.

Μετά την αναμέτρηση με την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα, η Νιγηρία θα τεθεί αντιμέτωπη στις 17 Ιουνίου με την εθνική Ελλάδας, για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον Β΄ όμιλο στις 22 Ιουνίου απέναντι στη Νότια Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου