Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

«Άρπαξε» τον Σκούφαλη ο ΠΑΣ!

Κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του έχασε τον Μανώλη Σκούφαλη ο ΑΟ Κέρκυρα, αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος...





του είχε κάνει πολύ συμφέρουσα πρόταση, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας.


Ο 32χρονος παίκτης, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, βρέθηκε στο στόχαστρο της κερκυραϊκής ομάδας, στην οποία αγωνίστηκε και πριν από τρία χρόνια. Αλλά εν τέλει αποφάσισε να πάει στον «Άγιαξ της Ηπείρου» κι έτσι το Σάββατο υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Σε αυτή του την απόφαση δεν έπαιξε ρόλο μόνον η πολύ καλή οικονομική πρόταση των Ηπειρωτών, αλλά και το γεγονός ότι στη γιαννιώτικη ομάδα εργάζεται και ο επιστήθιος φίλος του, ο Δημήτρης Νιαρχάκος (στο πρόσφατο παρελθόν είχε δουλέψει και στον ΑΟ Κέρκυρα, ως γυμναστής τερματοφυλάκων), αλλά και το ότι ο ΠΑΣ έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους για τη νέα σαιζόν.

Τη Δευτέρα επικοινωνήσαμε με τον Μανώλη Σκούφαλη, τον οποίο «πετύχαμε» στη Μήλο, όπου κάνει διακοπές. Μας ανάφερε πως στο προηγούμενο διάστημα είχε τηλεφωνικές επαφές με τον Μπάμπη Τεννέ, που του είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν, κάτι το οποίο ήθελε και ο ίδιος. Όμως, περίμενε αρκετές ημέρες κι επειδή η κερκυραϊκή ομάδα δεν του έκανε επίσημη πρόταση, πήρε την απόφαση να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα, που του είχε κάνει δελεαστική προσφορά.
(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου