Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Και Αμάουρι η Ρόμα


Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Αντριάνο, η Ρόμα κινείται για την απόκτηση και του Αμάουρι από τη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως η Γιουβέντους σκέφτεται...





να παραχωρήσει τον πολιτογραφημένο Ιταλό επιθετικό, ο οποίος δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου αυτή την σεζόν. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε μόνο πέντε φορές με τη φανέλα της «γηραιάς κυρίας» και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας του Τορίνο έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Έντιν Ντζέκο της Βόλφσμπουργκ.

Η Ρόμα από την πλευρά της, πιστεύει πως ο 30χρονος επιθετικός θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα της Ρώμης τη νέα σεζόν και ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός των «λύκων» της «αιώνιας» πόλης έχει ήδη εισηγηθεί στη διοίκηση της ομάδας την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στη μετεγγραφή για να πέσει το κόστος, ο Φιλίπ Μεξές ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους φέρεται να επιθυμεί μόνο χρήματα και κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή περίπου στα 23 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είχε δαπανήσει για την απόκτησή του από την Παλέρμο.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου