Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

«Εμπάργκο» στους δημοσιογράφους επέβαλε ο Γκαλάς

Μία δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε ο Ουϊλιαμ Γκαλάς στους Ελληνες δημοσιογράφους στη Νότια Αφρική. Την ημέρα που το "France Football" αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει...





επίσημη πρόταση στην Αρσεναλ για την απόκτησή του, ο έμπειρος αμυντικός αποφάσισε να κηρύξει εμπάργκο στα ΜΜΕ, καθ΄όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Σήμερα υπήρχε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στην Κνίσνα, όπου προετοιμάζεται η εθνική Γαλλίας. Στη διάθεση των ΜΜΕ θα βρίσκονταν ο Ούγκο Λιορίς και ο Γκαλάς, όμως ο μόνος που εμφανίστηκε ήταν ο τερματοφύλακας των "τρικολόρ". Εκπρόσωπος της ομοσπονδίας αποκάλυψε ότι ο Γκαλάς πήρε την απόφαση να μην μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, έως το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γεγονός που αποτελεί ακόμα ένα πλήγμα στις σχέσεις της εθνικής Γαλλίας με τα media της χώρας. Ακόμα κι όταν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Ρεϊμόν Ντομενέκ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ζαν-Πιέρ Εσκαλέτ, είχε ομολογήσει δημοσίως ότι «... ο προπονητής και οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω στις σχέσεις τους με τα ΜΜΕ».

Στη Γαλλία οι πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν αναφέρουν πως το "εμπάργκο" του Γκαλάς οφείλεται στο γεγονός ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού πήρε ο Πατρίς Εβρά και όχι ο ίδιος. Η ουσία, όμως, είναι ότι τη... νύφη θα πληρώσουν και οι Ελληνες δημοσιογράφοι, που σίγουρα θα ήθελαν να τον συναντήσουν για να αποσαφηνιστεί αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου