Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ξεκίνησε η εποχή... Μπερέτα!

Με τον Μάριο Μπερέτα θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ τα επόμενα δύο χρόνια. Mε τη βοήθεια του Ιταλού προπονητή θα επιχειρήσει να υλοποιήσει το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το όνειρο...





της συμμετοχής στους “χρυσοφόρους” ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπερέτα υπέγραψε προσύμφωνο με τον δικέφαλο του βορρά και την Παρασκευή θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ.

Ο Μπερέτα, λοιπόν, έδωσε τα χέρια με τον Ζήση Βρύζα και την Τρίτη υπέγραψε το προσύμφωνο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Την Παρασκευή θα έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον επιτελείο του, τους συνεργάτες του, δηλαδή, που θα έχει στον πάγκο του δικεφάλου του βορρά. Κατόπιν και αφού ξεπεραστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ.

Ο 51χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα επιχειρήσει να υλοποιήσει το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζήσης Βρύζας θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος και να συνεχίσει το έργο του Πορτογάλου τεχνικού, κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Θοδωρή Ζαγοράκη που έδωσε τη συγκατάθεση του για να επιτευχθεί η συμφωνία.

* Τα 1697 έφτασε ο αριθμός των καρτών διαρκείας που έχουν διατεθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου