Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σε άλλο γήπεδο προπονήθηκαν Ολλανδία και Ιαπωνία

Ολλανδία και Ιαπωνία αναμετρώνται αύριο στο «Μόουζες Μαμπχίντα» του Ντέρμπαν, για τον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο οι σημερινές προπονήσεις των δύο ομάδων δεν έγιναν...






στο συγκεκριμένο γήπεδο, λόγω ανησυχιών για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Έτσι, οι δύο ομάδες υποχρεώθηκαν να γυμναστούν στο «Πρίνσες Μαγκόγκο Στέιντιουμ» της κωμόπολης Κουαμάσου και όχι στο νεότευκτο 62.000 θέσεων γήπεδο στο κέντρο του Ντέρμπαν.

«Είχαμε μία έντονη βροχόπτωση χθες βράδυ και απλά φροντίζουμε τον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο διευθυντής εγκαταστάσεων του Ντέρμπαν, Μπόνγκι Χλόπε, και συμπλήρωσε: «Διαθέτουμε τρεις άριστους αγωνιστικούς χώρους στην πόλη και τους χρησιμοποιούμε για να διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση το τερέν στο στάδιο. Αυτό θα συμβεί πιθανότατα και στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρώτου γύρου, ενώ θα επιστρέψουμε στο αρχικό σχέδιο από τη φάση των "16"».

Στο «Μόουζες Μαμπχίντα», το οποίο φιλοξένησε τις αναμετρήσεις Γερμανία-Αυστραλία 4-0 και Ισπανία-Ελβετία 0-1, θα διεξαχθούν ακόμη οι συναντήσεις Νιγηρία-Νότια Κορέα και Βραζιλία-Πορτογαλία για τη φάση των ομίλων, ένας αγώνας για τους «16», καθώς και ο ένας από τους δύο ημιτελικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου