Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ντούνγκα: Θέλω περισσότερα! Να πετυχαίνουμε πιο πολλά γκολ

Ακόμη καλύτερη θέλει ο Κάρλος Ντούνγκα να παρουσιάζεται στους αγώνες της η Βραζιλία, σκοράροντας περισσότερες φορές… «Το πρώτο είναι πάντα το πιο δύσκολο ματς, περιμένεις πολύ για...







αυτό και το άγχος πολλαπλασιάζεται. Είμαι ικανοποιημένος με την νίκη, αλλά θέλω περισσότερα, θέλω να πετυχαίνουμε πιο πολλά γκολ», τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο».

Με τη σειρά του, ο Ρομπίνιο, επεσήμανε: «Έπαιξαν πολύ αμυντικά και αυτός είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που πρέπει να έχεις υπομονή και όταν δεν έρχεται το γκολ, τότε γίνονται δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δίκαια νικήσαμε. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας και να κοιτάξουμε πως θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Χουν: «Πάλεψαν πολύ καλά»

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Χουν, υποστήριξε: «Αν και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε, νομίζω πως οι παίκτες μου πάλεψαν πολύ καλά. Έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος του αγώνα για να σκοράρουμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησαν το πλάνο του παιχνιδιού πολύ καλά».

Στη συνέχεια ήταν αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί στους «16»: «Καταφέραμε να τους εμποδίσουμε να κάνουν επιθέσεις και από τα πλάγια και από το κέντρο. Δεν νικήσαμε, αλλά πήραμε αυτοπεποίθηση και νομίζω θα πάμε καλά στα άλλα δύο ματς».
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου