Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Απάντηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού Β.

Απάντηση στους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου της Λέσχης Αγριάς, - μετά από ανακοίνωσή τους - όπου "φωτογραφίζει" ως εμπνευστή αυτής τον Αχιλλέα Μπέο, έδωσε ο Λάμπρος Μάρης με προσωπική του δήλωση...





Η δήλωση του Λ. Μάρη:

«Η αναφορά του ονόματος του σε ανακοίνωση της Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Βόλου Αγριάς, με υβριστικό περιεχόμενο προς το πρόσωπό μου δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη στα παιδιά αυτό όσο και στον εμπνευστή της.

Η διαδρομή μου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Αγίου Νικολάου μου κόστισε τόσο σε χρόνο από την οικογένειά μου όσο και σε αρκετά εκατομμύρια από την προσωπική μου περιουσία σε αντίθεση με άλλους που απέκτησαν εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο «δρώντας» υπόγεια. Επέλεξα συνειδητά να απέχω γιατί αηδίασα με όλους αυτούς τους «γνωστούς» που αλλάζουν σημαίες, σήμερα είναι με τους «μπλε», αύριο με τους «πράσινους» και μεθαύριο με τους «κόκκινους».

Μάλλον ο γνωστός εμπνευστής της ανακοίνωσης θα τελεί υπό το κράτος πανικού εφ’ όσον πλησιάζει η ώρα που επιτέλους θα λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη για το «Βίο και την Πολιτεία» του στο ποδόσφαιρο.

Στον εμπνευστή αλλά και στους οργανωμένους οπαδούς που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση και αναφέρθηκαν στον ΟΦΗ, λέω, ότι είναι «πολύ λίγοι και μικροί» για να συγκριθούν με τον ΟΦΗ και την ιστορία του. Ο ΟΦΗ έχει μια διαδρομή 33 χρόνων στην Α’ Εθνική με ευρωπαϊκές συμμετοχές, κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας που αυτοί ούτε να τα ονειρευτούν μπορούν. Ο ΟΦΗ ήταν το όραμα και δημιούργημα ενός πολύ μεγάλου Κρητικού, του Θόδωρου Βαρδινογιάννη. Το μέλλον του ΟΦΗ στηρίζεται στο λαό του και σε υγιείς παράγοντες. Δεν στηρίζεται σε «τυχοδιώκτες». Όσοι προδικάζουν την πορεία του ΟΦΗ με τέτιου είδους προσβλητικές αναφορές μόνο αστείοι και φαιδροί είναι.

Εγώ φεύγοντας, χάρισα το ποδόσφαιρο σε αυτούς που καταζητούνται από την ΕΠΟ, την ΟΥΕΦΑ και άλλους διεθνείς οργανισμούς. Χάρισα το ποδόσφαιρο σε αυτούς που τους συζητάνε και τους χλευάζουν. Από τον πιο μικρό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή μέχρι τους διεθνείς από τον μικρότερο προπονητή μέχρι τον μεγαλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου