Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Τζέραρντ: «Καμία δικαιολογία. Μόνο νίκη!»

Αυτοκριτική, βελτίωση στην απόδοση και διαχείριση της πίεσης είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσει η Εθνική Αγγλίας αν θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση, σύμφωνα με τον Στίβεν Τζέραρντ...





Όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο η Αγγλία, ήταν ξεκάθαρος: «Γκολ!» και κάπου εκεί άρχισε η κριτική του για το ματς: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση. Στόχος μας είναι να φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση. Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν παρουσιαστήκαμε όσο αποφασισμένοι θα έπρεπε προς το τέλος τους ματς. Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί, ώστε να πιέζουμε όταν χάναμε την μπάλα για να την ξαναπάρουμε άμεσα».

Για το αν φταίει η πίεση για τα αποτελέσματα και πόσο ρόλο θα παίξει και στη συνέχεια, ήταν ξεκάθαρος: «Όχι δα, δε ψάχνουμε δικαιολογίες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Οφείλουμε να μπούμε στο τελευταίο ματς δυνατά και να το πάρουμε. Μπορεί αυτό να προσθέτει επιπλέον άγχος, αλλά για να αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να μπορείς να διαχειρίζεσαι ανάλογες καταστάσεις. Σε κανένα σημείο του αγώνα δε πιάσαμε την απόδοση που μπορούμε».

Όσο για το τι θα κάνουν από δω και πέρα; «Αυτοκριτική! Απλά πρέπει να νικήσουμε».
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου