Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Παίρνει παράταση το θέμα του τεχνικού διευθυντή

Η σύσκεψη της τετραμελούς επιτροπής του Παναθηναϊκού, για το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή, δεν έφερε αποτέλεσμα. Το όνομα του αντικαταστάτη του Κώστα Αντωνίου δεν έγινε γνωστό...






διότι τα μέλη της επιτροπής δεν κατέληξαν σε ποιον από τους Κάρλος Φρέιτας ή Τζιανλούκα Νάνι θα δώσουν το χρίσμα. Η λύση του Γιάννη Σαμαρά δεν φαίνεται να απασχολεί, πλέον, την διοικούσα επιτροπή των "πράσινων"...

Οι Πορτογάλοι μπορεί με τα δημοσιεύματά τους να στέλνουν τον Φρέιτας στην Παιανία, παρ΄ όλα αυτά η επιτροπή αποφάσισε να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τους δύο υποψήφιους, προκειμένου να καταλήξει σε αυτόν που θα προσλάβει.

Σε άλλο θέμα που συζητήθηκε, οι διοικούντες ενέκριναν την εκπτωτική πολιτική που θα υπάρξει στα εισιτήρια διαρκείας. Οι νέες τιμές αναμένεται να είναι μειωμένες κατά 15 με 20% σε σχέση με πέρυσι.

Οριστικοποιήθηκαν, τέλος, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο φιλικών στην Αμερική. Ο αγώνας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιντερ, θα γίνει στις 3 Αυγούστου στο Τορόντο, ενώ τρεις ημέρες αργότερα οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Μίλαν στο Ντιτρόιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου