Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Κακά: "Νίκη με Πορτογαλία"

Το ντέρμπι που πολλοί ίσως θα περίμεναν πριν την έναρξη του Μουντιάλ να κρίνει την πρόκριση και την πρωτιά για τις δύο ομάδες στον 7ο όμιλο θα διεξαχθεί στο Ντέρμπαν...





Η Βραζιλία ως πρώτη του ομίλου, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία που θέλει απλά ισοπαλία για να περάσει ως δεύτερη και νίκη για την πρωτιά τον όμιλο.

Ο Κακά δεν θα αγωνιστεί λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, ωστόσο, προειδοποίησε τους συμπαίκτες του ότι θα πρέπει να περιμένουν μάχη απέναντι στην Βραζιλία της Ευρώπης.

"Η Βραζιλία θα βγει στο γήπεδο να νικήσει. Η ισοπαλία θα είναι καλή αλλά η νίκη θα μας δώσει το κίνητρο να αγωνιστούμε στους "16" με κίνητρο. Υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ Βραζιλία-Πορτογαλία. Υπάρχουν τρεις παίκτες στην Πορτογαλία που έχουν γεννηθεί στην Βραζιλία (Πέπε, Ντέκο και Λιέντσον).

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Η Πορτογαλία ήρθε ισόπαλη με την Ακτή και η Ισπανία έχασε από την Ελβετία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένας αγώνας".
(sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου