Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Μπάτον:"Μην αγγίξετε το μονοθέσιό μου"

Ο Τζένσον Μπάτον προειδοποίησε τους μηχανικούς του να μην βάλουν χέρι στο μονοθέσιό του ενόψει του Grand Prix του Καναδά. Μετά το Grand Prix της Τουρκίας, ο Καναδάς είναι έτοιμος να...






φιλοξενήσει τον όγδοο αγώνα της χρονιάς.

Ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος είχε κατακτήσει την τρίτη θέση το 2004 επί καναδέζικου εδάφους με την ομάδα της Bar – Honda είναι έτοιμος για ακόμα μια επιτυχία, αρκεί οι μηχανικοί του να τον ακούσουν και να μην αγγίξουν το μονοθέσιό του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πιστεύει ότι οι υπάρχουσες αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στο μονοθέσιό του είναι αρκετές ώστε να οδηγήσει τη McLaren σε ακόμα ένα θρίαμβο στο φετινό πρωτάθλημα.

"Κάτω τα χέρια από το μονοθέσιό μου!", προειδοποιεί αρχικά ο Μπάτον, ο οποίος στη συνέχεια εξηγεί: "Η πίστα δεν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της χρονιάς αρκετά. Η επιφάνεια γλιστράει αρκετά στην αρχή, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα λες «Ω, Θεέ μου είναι απαίσιο». Όμως, η πίστα βελτιώνεται δραματικά από την τριβή με τη γόμα των ελαστικών και το κλειδί είναι να μην αλλάξεις το στήσιμο το μονοθέσιου σου. Αν κάνεις αλλαγές, θα χαθείς, καθώς δεν θα ξέρεις αν οι βελτιώσεις οφείλονται στην πίστα ή στο στήσιμο".

Ο πιλότος της McLaren με τις νίκες του σε Αυστραλία και Κίνα, κέρδισε το θαυμασμό αρκετών, ενώ ο teammate του, Λιούις Χάμιλτον, παραδέχτηκε τον έξυπνο τρόπο που οδηγεί ο Μπάτον, κάνοντας σωστή χρήση των ελαστικών.
(auto24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου