Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αμφίβολοι Σμιθ και ΄Όστοϊτς στο Μαρούσι

Την κακή εμφάνιση του αγώνα στην Κυψέλη θα επιδιώξει να μην επαναλάβει αύριο (19:00) στο Μαρούσι ο Πανελλήνιος, στον τρίτο «μικρό τελικό». Ενδεχόμενη ήττα θα επιτρέψει στον αντίπαλο...






να κάνει το 3-0, με συνέπεια την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και την 4η θέση οριστικά για τον σύλλογο των «Ολυμπιονικών». Οδηγός των παικτών του Ηλία Ζούρου θα είναι ο πρώτος αγώνας στον Άγιο Θωμά, όταν πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση και παρέμεινε στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αμφίβολη είναι, όμως, η συμμετοχή των Ντέβιν Σμιθ και Τζούρο Όστοϊτς. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στη δεύτερη αναμέτρηση με το Μαρούσι στην Κυψέλη, ενώ ο Μαυροβούνιος σέντερ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Ο τεχνικός του Πανελληνίου, Ηλίας Ζούρος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και πρέπει να μπούμε και να παλέψουμε. Όπως είπα και μετά το δεύτερο παιχνίδι, αν δεν παλεύεις, δεν κάνεις τίποτα. Δεν κατηγορώ τους παίκτες. Οι ίδιοι παίκτες οδήγησαν τον Πανελλήνιο στο φάιναλ φορ του EuroCup και στην τετράδα της Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.»

O Αμερικανός πόιντ γκαρντ, Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, επισήμανε: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας μέχρι τώρα. Μπορεί να έχουμε πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως στη σειρά των μικρών τελικών απέναντι στο Μαρούσι έχουμε κάνει πολλά λάθη. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε την ανατροπή, αλλά χωρίς προσπάθεια δεν γίνεται τίποτα. Θα πρέπει να μπούμε στον αγώνα και να παλέψουμε από το 1ο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου