Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ζούρος: "Μόνο νίκη"


Στο παρελθόν ανήκει για τον Πανελλήνιο η ήττα από το Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στον...



πρώτο αγώνα για την κατάκτηση της 3ης θέσης του φετινού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά αύριο, στην Κυψέλη, με τους "Ολυμπιονίκες" να θέλουν, σύμφωνα με τον προπονητή τους Ηλία Ζούρο, δυνατό ξεκίνημα και απόλυτη συγκέντρωση για να φτάσουν στη νίκη και την ισοφάριση.


Διαβάστε τις δηλώσεις Ζούρου και Βουγιούκα

ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ:

"Έχουμε ήδη ξεχάσει την ήττα στο Μαρούσι και δουλεύουμε για το παιχνίδι της Κυψέλης. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Όταν παίζουν δύο ισοδύναμες ομάδες, οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τον αγώνα. Χρειάζεται 100% συγκέντρωση. Ένα λεπτό αδράνειας μπορεί να μας στοιχίσει. Το μόνο αποτέλεσμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη".

ΙΑΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ:

"Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε στη σειρά των αγώνων με το Μαρούσι, αλλά δεν χάθηκε και ο “πόλεμος’’. Αν είμαστε καλοί στη συνέχεια, πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την 3η θέση. Στο ματς της Κυψέλης σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το ξεκίνημα του αγώνα για να αποβάλλουμε νωρίς το άγχος. Ελπίζω να γεμίσει και ο κόσμος το γήπεδο, όχι μόνο για να μας βοηθήσει αλλά για να παρακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου