Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Νικητής ο Sotis

Νικητής σε δεύτερη φάση αναδείχθηκε ο Σωτήρης Κυργιάκος στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν καταφύγει στη δικαιοσύνη και το CAS πρωτόδικα επιδίκασε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που...



έπρεπε να πληρώσει ο Sotis στο «τριφύλλι». Μετά την προσφυγή που κατέθεσε όμως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Λοζάνης, αποφάσισε ότι ναι μεν θα πληρώσει ο Κυργιάκος τον Παναθηναϊκό, όμως το ποσό θα είναι κατά πολύ μικρότερο. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, πλέον, καλείται να καταβάλει 55.000 ευρώ στους «πράσινους» ποσό που είναι και το κατώτατο που μπορεί να επιδικάσει το CAS.

Τα αρμόδια όργανα του ανώτατου δικαστηρίου δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα την απόφαση, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυργιάκος ουσιαστικά «κερδίζει» τη δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2005 όταν και ο Κυργιάκος πήγε δανεικός στους Ρέιντζερς και στη συνέχεια μεταγράφηκε ως ελεύθερος στην ομάδα της Γλασκώβης, ενώ είχε συμβόλαιο που προέβλεπε την μονομερή ανανέωση από πλευράς Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είχαν δικαιωθεί πρωτόδικα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι όλα θα πάρουν λιγότερα χρήματα από όσα αρχικά έπρεπε να τους καταβληθούν.
(sportaction)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου