Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Έχετε mail!

Ο Τορίν Φράνσις ενημέρωσε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πως τελικά θα επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ. Δεν τους έφτανε στην ΑΕΚ ο τραυματισμός του...




Περικλή Δορκοφίκη στην προπόνηση της Τρίτης, ήρθε να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Τορίν Φράνσις δεν θα έρθει πιο σύντομα από το Σάββατο.

O Αμερικανός έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή του Πάσχα, αλλά, χωρίς να ενημερώσει, απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα. Χθες επικοινώνησε, λέγοντας πως σήμερα θα βρισκόταν στο κλειστό του Ελληνικού για την απογευματινή προπόνηση, και τελικά σήμερα έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με το οποίο όρισε ως νέα ημερομηνία άφιξής του το ερχόμενο Σάββατο, μία ημέρα δηλαδή πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο λόγος της παραμονής του στις ΗΠΑ ήταν πως περίμενε τη γέννηση του παιδιού του και, σύμφωνα με τον Φράνσις, μετά τη γέννησή του πρέπει να παραμείνει εκεί μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή. Η διοίκηση της ΚΑΕ προσανατολίζεται να καλέσει σε απολογία τον Αμερικανό σέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου