Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τελικός LEN Trophy – Τσουρή: "Θέλουμε πάρα πολύ αυτό το τρόπαιο!"

Μεγάλη μέρα σήμερα για τον Εθνικό που διεκδικεί στο κολυμβητήριο του Πειραιά (18:00, ΕΤ1)το πρώτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο για φέτος. Τα κορίτσια του Κουν Πλασμάγιερ, καλούνται να ανατρέψουν...




το σκορ του πρώτου αγώνα στη Σιβηρία, όπου και ηττήθηκαν με 13-12. Η διεθνής τερματοφύλακας του Εθνικού, Μαρία Τσουρή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ σχετικά με τον σημερινό δεύτερο και καθοριστικό τελικό του LEN Trophy:"Είμαστε πανέτοιμες για τον τελικό, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, είμαστε καλά προετοιμασμένες και περιμένουμε με ανυπομονησία και το σχετικό άγχος που είναι λογικό να υπάρχει το παιχνίδι.

Ο αγώνας θα κριθεί στο πάθος και τη συγκέντρωση. Νικητής θα είναι αυτός που το θέλει πιο πολύ κι εμείς το θέλουμε πάρα πολύ αυτό το τρόπαιο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Εχουμε καλό σκορ (έχασαν στον πρώτο αγώνα στη Ρωσία με 13-12), παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, μας δίνεται επομένως μια τεράστια ευκαιρία να κατακτήσουμε το LEN Trophy. Θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να τα καταφέρουμε. Θα είναι κρίμα και άδικο αν δεν πετύχουμε. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και η κούπα θα μείνει στον Πειραιά.

Τη Μανσίσκ την ξέρουμε. Θέλει προσοχή στην επίθεση και την κόντρα τους. Να πάμε καλά στην άμυνα, να προσέξουμε τον παίκτη παραπάνω και λιγότερο και να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη. Με τη δύναμη της έδρας μας, την κούραση από το ταξίδι που θα έχουν οι αντίπαλοί μας τώρα και με τη διαιτησία έστω 50-50, που δεν την είχαμε στη Σιβηρία, θα κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου