Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Όλο το Βελιγράδι στο πλευρό της Παρτιζάν

Από κει που στην Παρτιζάν δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν, βλέπουν τώρα να γεννούν και τα κοκόρια! Η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ανάγκασε όλη τη Σερβία να υποκλιθεί...



στην ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και ο δήμαρχος του Βελιγραδίου, Ντράγκαν Τζίλας υποσχέθηκε την καταβολή ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού στην Παρτιζάν. «Θέλω να συγχαρώ την Παρτιζάν γιατί με το κατόρθωμά της γέμισε χαρά και υπερηφάνεια όλους τους Σέρβους. Όσοι αγαπούν τη χώρα, χάρηκαν για την πρόκριση της Παρτιζάν, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων και αυτό είναι το σπουδαιότερο. H συμμετοχή της στο φάιναλ φορ αποτελεί εθνική υπόθεση. Ανακοινώνω, λοιπόν, ότι ο δήμος Βελιγραδίου θα ενισχύσει άμεσα οικονομικά την ομάδα και θα καλύψει όλα τα έξοδα του ταξιδιού στο Παρίσι και ό,τι άλλο χρειαστεί. Είναι χρέος μας να το πράξουμε αυτό, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης» δήλωσε ο πρώτος πολίτης του Βελιγραδίου.

Την ίδια ώρα, η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Σερβία, Telekom εκδήλωσε την επιθυμία της να αναλάβει βασικός χορηγός στην Παρτιζάν από την επόμενη χρονιά! Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν η Telekom αποτελούσε τον κύριο σπόνσορα του Ερυθρού Αστέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου