Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ρα πλέι οφ: Ζαγοράκης… σε δράση


Τα πλέι οφ έφτασαν και στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για την πρώτη «μάχη» κόντρα στην ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑ». Τους παίκτες, που παρουσιάζονται «φτιαγμένοι» για την αναμέτρηση με την Ένωση, φρόντισε να… ντοπάρει και ο Θοδωρής...



Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του βορρά επισκέφθηκε το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.



Ο Ζαγοράκης μαζί με τους Ζήση Βρύζα και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, φρόντισαν να τονώσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, όπου στόχος είναι η κατάκτησης της πρωτιάς και η έξοδος στο Champions League.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή και τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο «ζαγόρ» έστειλε το μήνυμα του και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο σε ότι αφορά τα σφυρίγματα των διαιτητών: «Αφήστε μας να παίξουμε μπάλα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» συνδύασε το ταξίδι του στην Αθήνα και για να προσπαθήσει να βρει λύσεις και για τα θέματα του συλλόγου που παραμένουν εκκρεμή, με αυτό των χρεών προς το Δημόσιο να είναι το πιο σημαντικό.

*** Σύμφωνα με την καταμέτρηση της Τρίτης (27/04), τα πακέτα εισιτηρίων για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έχουν διατεθεί, έφτασαν τις 19.082 και την Τετάρτη (28/04) θα σπάσουν το φράγμα των 20.000.
(sportnet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου