Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Επιστροφή με... μαστίγιο!


Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τρίτη το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που είχαν για τον εορτασμό του Πάσχα. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς περιμένει με το...

μαστίγιο τους παίκτες του, έχοντας τονίσει ότι δεν θέλει να δει κανέναν αργοπορημένο, ύστερα από τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα.

Άπαντες στο "στρατόπεδο" των Πειραιωτών αναμένουν την επιστροφή στις προπονήσεις, προκειμένου να δουν την... συνέπεια των "ερυθρόλευκων", ύστερα από τα κρούσματα απειθαρχίας που είχαν λάβει χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, όπου έφερε και την "καραντίνα" στους Ντάτολο και Λούα Λούα.

Για τον λόγο αυτό, ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένει τους παίκτες του με... μαστίγιο, θέλοντας να δείξει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί και νέα κρούσματα, μια και ακόμα η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί, αν και πολλοί άσοι των "ερυθρόλευκων" συμπεριφέρονται ανάλογα.

Ο "Μπόσκο" κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα που έπεται με τον Πανθρακικό, όπου θέλει η ομάδα του να τελειώσει την κανονική περίοδο της σεζόν με δύο νίκες στις αναμετρήσεις με τους "πράσινους" της Κομοτηνής και τον Άρη.

Τα προβλήματα για τον νεαρό προπονητή είναι πολλά. Οι Μαρέσκα, Πάντος και Αβραάμ Παπαδόπουλος ερίναι τιμωρημένοι, ενώ οι Μέλμπεργκ, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντουντού, Γκαλίτσιος και Τοροσίδης είναι τραυματίες, με τους Ντάτολο και Λούα Λούα να μην υπολογίζονται, τουλάχιστον προς το παρόν.

Έτσι, τα ερωτηματικά για τις επιλογές του Μπάντοβιτς είναι πολλά, αν και αναμένει και μερικούς από τους τραυματίες να επιστρέψουν. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι ο Ντουντού, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει, χωρίς κανένας να είναι... σίγουρος, ενώ κοντά στην επιστροφή είναι και οι Λεονάρντο και Γκαλίτσιος.

*** Ο Ραούλ Μπράβο ενημέρωσε τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» πως θα καθυστερήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Έτσι, δεν θα δώσει το παρόν στην αυριανή προπόνηση και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Τετάρτη (7/4)
(sportnet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου