Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Τζένα Τζέημσον Είμαστε Μαζί Σου


Κατά καιρούς διακόπτουμε το δελτίο μας δια να ασχοληθούμε με θέματα κοινωνικής επικαιρότητας. Θέματα που αφορούν την πραγματική ζωή, θέματα που μας πάνε μακριά από τα ταπεινά....



Όσοι δεν την γνωρίζετε (καλό ε;!) έχει και Βίντεο...



αθλητικά δρώμενα και μας κάνουν να ανοίξουμε τα μάτια μας σε πραγματικές τραγωδίες, δράματα που θέλουν την στοργή μας, την οργή μας μην σας πω.

Το σημερινό θέμα αφορά και τα δύο αισθήματα σε ίσο μοίρασμα. Φαντάζομαι θα ακούσατε. Αν δεν ακούσατε θα σας πω εγώ. Ο Τίτο Ορτίθ, αυτός ο μεγαλομπουχέσας που στεφανώθηκε η πριγκίπισσα των ονείρων μας, την αυτού μεγαλειότητα της σεξουαλικής έκφρασης Τζένα Τζέημσον, τόλμησε και της άπλωσε χέρι και την έκανε μπλε μαρέ. Κάτι έγινε να πούμε στο σπίτι, ποιος ξέρει, θα έκαψε κανέναν μουσακά η γυναίκα και την πήρε τα μουτράκια και τα έκανε μπιφτεκόστρωμα. Βούκινο έγινε το σκηνικό, το μάθανε οι γείτονες, τα είπαν στην αστυνομία, πλακώσανε οι μπάτσοι, τι κάνεις ρε παιδοβούβαλο του λένε, τι απλώνεις χέρι στην θεά, άμα σας δείξω έναν μουσακά που μου έφτιασε η κυρά τους λέει θα σας πω εγώ και πήγε έτσι και έτσι έληξε.

Στις εφημερίδες και τα λοιπά μήδια, μείνανε σε αυτά. Γιατί είναι άχρηστοι. Γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Γιατί δεν ξέρουν τι να πουν και τι να γράψουν. Που θα έπρεπε να αφιερώσουν σελίδες επι σελίδων, όλες περασμένες από την ίδια αισθητική. Και εξηγώ. Να του τα πουν ένα χεράκι. Να του τα λένε όλοι στα εντιτόρηαλ.

Αγαπητέ Τίτε Ορτίθ. Δεν φτάνει που πήρες από εμάς το καλύτερο κορίτσι και τήνε εγκάστρωσες και την στεφανώθηκες, δεν φτάνει που επί της περιόδου παντρειάς σου, το Τζενάκι μας έχει βάνει πιο πολύ πλαστικό στο μουτράκι της και από προφυλακτήρα ιαπωνικού αυτοκινούμενου, δεν φτάνει ούτε και το γεγονός ότι της έκαμες δίδυμα, που κατά τα φαινόμενα θα πάρουν τα σκατόμουτρά σου, όχι δεν σου έφτασαν όλα τούτα. Το πήγες ένα βήμα παραπέρα και είπες να κάνεις και τον μαγκάκο της κακιάς ώρας. Αίσχος κύριε Ορτίθ. Αίσχος. Διότι αφού δεν σκεφτήκατε την κυρά σας, κακώς τουλάχιστον δεν σκεφτήκατε την οργή την δική μας, των αναρίθμητων οπαδών της γυναίκας σας, των αναρίθμητων νεαρών κουκουνελίων εκείνων που αμέτρητες φορές στάθηκαν προσοχή για πάρτη της, παρακολουθώντας μια από τις πολλές αξιοπρόσεκτες ερμηνείες της.

Αλλά έννοια σας κύριε Ορτίθ και δεν θα περάσει έτσι αυτή η βλασφημία. Ή μήπως νομίζετε κύριε ότι θα φοβηθούμε από το γεγονός ότι είστε πιο χτιστός και από μπετονιέρα. Χα. Ας γελάσουμε δυνατά, ελάτε όλοι μαζί. ΧΑ. Ε λοιπόν, τι κι αν είστε κύριε; Μια μπετονιέρα εσείς, αναρίθμητα τρίκυκλα εμείς, θα στοιβαχτούμε ο ένας πάνω στον άλλονα και θα σας πνίξουμε κύριε Ορτίθ. Θα σας περιμένουμε όξω από το αγαπημένο σας γυμναστήριο με πλακάτ, καδρόνια, και ρόπαλα και θα φάτε όσο ξύλο δεν έχετε φάει από τους αντιπάλους σας εντός του ρινγκ.

Ακούς εκεί, να απλώνει χέρι στο Τζενάκι ο κάθε βούβαλος.

Τώρα βέβαια θα πει κάποιος εξυπνάκιας, ότι με τόσο πλαστικό που έχει πλέον στα μούτρα το κουρίτσι μας, δεν τρέχει και τίποτα. Τήνε πας σε ένα συνεργείο και στην έχουν ισιώσει σε μια ωρίτσα. Τήνε περνάς και από μια ζυγοστάθμιση, στην ανάγκη της αλλάζεις και λάστιχα και είναι έτοιμη για τις πίστες, λες και δεν έγινε ποτέ. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, ή αν θα της βάνεις ελαστικά Μισελέν ή Γκουντγίαρ. Το θέμα είναι πως στην Τζένα δεν απλώνεις χέρι, πάει τελείωσε. Το μόνο χέρι που επιτρέπεται να υπάρχει στην ίδια εικόνα με την Τζένα, είναι αυτό που βάνεις για να φορτώσεις το καραμπινέτο σου ή αν είσαι τυχερός δια να της σφίξεις το χέρι. Απλά αν είναι το δεύτερο, φρόντισε να μην έχει προηγηθεί το πρώτο, ή τουλάχιστον κουβάλα και καμιά χαρτοπετσέτα ρε παιδί μου. Για τους τύπους.



Βίντεο ημέρας: Μα κοιτάχτε ρε παιδιά, που άπλωσε χέρι ο άχρηστος. Δείτε κορμί και δείτε προσπάθεια. Που να του πέσει το χέρι και να μαραθεί ο φιρφιρίγκος του από την ρίζα.(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου