Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ενδιαφέρον Χάιντουκ για Ρουκάβινα και Γκαλίνοβιτς


Πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι η ομάδα του Σπλιτ έχει ήδη κινηθεί για να μάθει τις προθέσεις των δύο παικτών, αφού είναι γνωστό ότι ο μεν Γκαλίνοβιτς βρίσκεται...



ουσιαστικά εκτός ομάδας, ο δε Ρουκάβινα δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Οι ‘πράσινοι’ το προσεχές καλοκαίρι είναι αποφασισμένοι να λύσουν τη συνεργασία τους με τον 33χρονο τερματοφύλακα, κατ’ επέκταση κάθε πρόταση από ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει είναι ευπρόσδεκτη.

Δανεικός ο ‘Ρούκα’;

Στην περίπτωση του Ρουκάβινα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού αφενός είχε δαπανηθεί ένα σημαντικό ποσό για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2008, αφετέρου έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός είναι μέσα στις σκέψεις των ανθρώπων της ΠΑΕ, αν και το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης κάνει την παρουσία του στην 25άδα απαραίτητη.

Ο προγραμματισμός και οι μεταγραφές του καλοκαιριού θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του ή όχι, με πολλούς μέσα στην ομάδα πάντως να υποστηρίζουν ότι αν πάρει συνεχόμενα παιχνίδια σε έναν άλλο σύλλογο για μία σεζόν, μπορεί να επιστρέψει για να καθιερωθεί.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου