Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Σοβαρή διαφωνία για το προπονητικό

Ο Νίκος Νοτιάς αρνείται να παραχωρήσει το προπονητήριο στην ΑΕΚ, μετά την παρέλευση 12 ετών και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα στην ΑΕΚ...



Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η σύμβαση για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, φέρει την έγκριση όλων των μετόχων (δηλαδή του Παππά) και του νέου Δ.Σ. και το μόνο που απέμενε για να περάσει, ήταν η Γενική Συνέλευση της 23ης Απρίλη, όπου και θα έπεφταν οι υπογραφές, προέκυψε σοβαρή διαφωνία μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Πέτρου Παππά. Βασική αιτία αυτή την φορά, δεν ήταν το μίσθωμα, αλλά ο όρος πως σε 12 χρόνια το προπονητικό θα πέρναγε στα χέρια της ΑΕΚ, έναντι κάποιου ποσού. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» και η «Ώρα για Σπορ», ο Νίκος Νοτιάς δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το προπονητήριο στην ΑΕΚ, μετά την παρέλευση των 12 ετών, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει εγκρίνει την σύμβαση, που τις τελευταίες μέρες έμοιαζε να είναι απόλυτης παραδοχής από τον ελληνοαμερικανικό εφοπλιστή. Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από την εφημερίδα «Τα Νέα», όπου τονίζει: «Η "ΟΜΑΔΑ" είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπάρχει σοβαρή διαφορά στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Αρχικά η ΑΕΚ έδινε 600.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Νίκος Νοτιάς ζητούσε περίπου 720.000 ευρώ. Στη συνέχεια οι διοικούντες την ΑΕΚ έκαναν τη σκέψη να αυξήσουν το ποσό του μισθώματος στις 800.000 με 900.000 ευρώ, με τον όρο ότι μετά την παρέλευση περίπου 12 ετών το προπονητικό κέντρο θα περιέλθει στην ιδιοκτησία της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τον όρο αυτόν δεν τον αποδέχεται ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος θέλει να παραμείνει το κέντρο στην κατοχή του και απλώς να ανανεωθεί ο χρόνος και το ποσό μισθώματος ανάλογα με τον τιμάριθμο εκείνης της εποχής. Συμφωνία ακόμα δεν έχει επιτευχθεί και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Επιθυμία και του Πέτρου Παππά είναι να βρεθεί η χρυσή τομή».

Και βέβαια το θέμα δεν είναι τόσο απλό και αυτό διότι δεν έχει να κάνει μόνο με το προπονητικό, αλλά και με την θέση του Νοτιά, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ και την χρηματοδότησή της. Άλλωστε, ο Χιώτης εφοπλιστής είχε δεσμευθεί ότι θα βάλει χρήματα στην ομάδα, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να περάσει η σύμβαση. Κάτι που την συγκεκριμένη στιγμή είναι στον αέρα. Το πρόβλημα όμως γίνεται ακόμα πιο μεγάλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr η διαφωνία είναι τόσο σοβαρή που μπορεί να... τινάξει τα πάντα. Η Ερασιτεχνική είναι ενήμερη για αυτή την διαφορά που υπάρχει και ελπίζει πως όλα να έχουν λυθεί μέχρι τις 23 του μήνα, όπου έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων, με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την σύμβαση του προπονητικού. Αν μέχρι τότε Νοτιάς, Παππάς και Αδαμίδης, δεν έχουν καταφέρει να επαναφέρουν τα πράγματα, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, η Ερασιτεχνική θα καταψηφίσει την σύμβαση, ενώ είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να πράξει ανάλογα και ο Πέτρος Παππάς. Και μία τέτοια εξέλιξη κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι επιπτώσεις μπορεί να φέρουν στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα.
(365aek)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου