Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Μας τα γυρίζει ο Αλσατός

Τα γυρνάει ο Αρσέν Βενγκερ από ότι φαίνεται, προφανώς γιατί κατάλαβε ότι είναι μεν καλό να έχεις μια ομάδα με πιτσιρίκια-μηχανάκια, αλλά όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο για να κυριαρχήσεις χρειάζεσαι και έμπειρους-καταξιωμένους παίκτες...



Είναι αυτό που λέμε καλό το ταλέντο, αλλά το κατεργασμένο καλύτερο. Έπρεπε να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα του Μέσι που τους πάτησε και στα δύο παιχνίδια για να καταλάβει ότι από ένα επίπεδο και πάνω, οι άντρες ξεχωρίζουν από τα παιδιά.

Και αυτό γιατί ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι του αρέσει να δημιουργεί ταλέντα και ομάδες που θα παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσει μια περιουσία, τώρα παραδέχεται ότι πρέπει να τα "χώσει" και να επενδύσει σε φτασμένους ποδοσφαιριστές για να πάρει τίτλους. Εμ βέβαια, μια ομάδα για να είναι πλήρης και να πρωταγωνιστεί παντού, πρέπει να έχει απ'όλα.

"Κάποια στιγμή πρέπει να το κοιτάξουμε και αυτό το κομμάτι. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου παράγουμε παίκτες. Ο Γουόλκοτ είναι 22 ετών, όπως και ο Μπέντνερ. Ο Νασρί, ο Ντιαμπί και ο Ντενίλσον είναι 22 ή 23 ετών. Έχουν δείξει εξαιρετικές ικανότητες και θα γίνουν πιο καλοί με το πέρασμα του χρόνου. Έχουμε πολύ νεαρή ομάδα και αυτό είναι πολύ θετικό. Έχουμε έξι ή εφτά παίκτες κάτω των 23 ετών στην ομάδα", είπε ο Αρσέν συγκεκριμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου