Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Αντωνάκου: "Η Οριζόντε Κατάνια φαβορί στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ"


Σε δηλώσεις της για το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ υδατοσφαίρισης γυναικών, που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα 9-10 Απριλίου, η διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού Σταυρούλα Αντωνάκου, τόνισε: "Μπήκαμε στην...



τελική ευθεία. Πλέον νομίζω πως ό,τι ήταν να κάνουμε, το έχουμε κάνει. Οι τελευταίες δύο ημέρες περιλαμβάνουν κυρίως προετοιμασία ψυχολογίας και βίντεο. Οι συνθήκες στην Κέρκυρα είναι ιδανικές και στο κολυμβητήριο έχει γίνει δουλειά. Εμείς έχουμε ηθικό ακμαιότατο και είμαστε σε καλή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Οσο πλησιάζουμε στις μέρες των αγώνων υπάρχει άγχος, αλλά και ανυπομονησία να ξεκινήσουμε. Την Κίρισι την έχουμε δει αρκετά στο βίντεο, είναι μια καλή ομάδα, με σπουδαίες παίκτριες. Τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε.

Η Κίρισι βασίζεται στο σκληρό πρες, το γρήγορο κολύμπι και την κόντρα. Παίζει περίπου όπως η Εθνική Ρωσίας. Θεωρώ όμως ότι έχουμε τύχη, αφού έτσι είναι και το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Αν έπρεπε να χρίσω μία ομάδα φαβορί σε αυτό το φάιναλ φορ, εντελώς θεωρητικά, θα έλεγα πως είναι η Οριζόντε Κατάνια, λόγω των 8 Κυπέλλων πρωταθλητριών που έχει κατακτήσει, αλλά και των τριών Αμερικανίδων που διαθέτει στο ρόστερ της, όλες τους παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Σε ένα φάιναλ φορ όμως δεν υπάρχουν φαβορί. Ένα παιχνίδι είναι και τέλος. Εμείς κοιτάμε το ματς με την Κίρισι, όπου θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και να πάμε στον τελικό. Μετά βλέπουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου