Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Πλησιάζει η επιστροφή


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ, μετά και τη συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο της Ένωσης Σταύρο Αδαμίδη. Τι δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός...



Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λυμπερόπουλος, ο Σταύρος Αδαμίδης ταξίδεψε τη Μεγάλη Τρίτη στη Φρανκφούρτη για να συναντηθεί με τον Μεσσήνιο άσο ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο να επιστρέψει και να φορέσει και πάλι την φανέλα με το δικέφαλο αετό στο στήθος. Ο Λυμπερόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» και όπως τόνισε δεν αποκλείει την επιστροφή του στην Ελλάδα και την Ένωση.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Νίκου Λυμπερόπουλου

Αρχικά ο διεθνής επιθετικός υποστήριξε: «Είχαμε ένα ραντεβού με τον κ. Αδαμίδη και μιλήσαμε από κοντά. Δεν συζητήσαμε καθόλου για συμβόλαιο, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες για οικονομικά ζητήματα κι αυτά θα τα δούμε το επόμενο διάστημα, σε νέα επαφή. Θα έχουμε προσεχώς μία ακόμη συνάντηση και εκεί θα δούμε αν θα προκύψει συνεργασία και θα επιστρέψω στην ΑΕΚ. Εγώ φυσικά δεν αποκλείω τίποτα και δεν λέω "όχι" σε τίποτα».

Όσο για το αν έχει πειστεί από το πλάνο της νέας διοίκησης της ΑΕΚ, δήλωσε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ ότι μου άρεσαν πολύ όσα μου είπε. Και προφανώς δεν μπορούσε να μου πει όλα του τα σχέδια για την ΑΕΚ. Μιλήσαμε για την ΑΕΚ, η οποία διαπιστώνω ότι έχει τις βάσεις για να βγει από το αδιέξοδο και να δώσει χαρά στον κόσμο της. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, άλλωστε, ο κόσμος είναι ήδη πιο αισιόδοξος σε σχέση με τους τελευταίους μήνες, όταν είχε εκφραστεί ζήτημα επιβίωσης. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το βασικό για την ΑΕΚ είναι να βρει μια καλή και μακροχρόνια λύση διοικητικά».

Ενώ για τον ρόλο του ηγέτη που ίσως να πάρει με την επιστροφή του, τόνισε: «Είναι ευχάριστο και τιμητικό να μιλάνε ακόμη για μένα παίκτες που με έζησαν στην ΑΕΚ. Ολοι μας από κάπου ξεκινάμε και σταδιακά φτιάχνουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει σε μια ομάδα οι πιο έμπειροι παίκτες να προσπαθούν να αναδείξουν την προσωπικότητα των υπολοίπων. Να τους κάνουν να βγάλουν αυτό που έχουν μέσα τους και να το προσφέρουν για το καλό της ομάδας».
(sportaction)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου