Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Αποχωρεί ο Μπέτο!


«Παρελθόν» θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τον σύλλογο του Εργοτέλη ο Βραζιλιάνος Μπέτο, ο οποίος μετά από τρία χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας στην Κρήτη, θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία...



Διακαή …πόθο αποτελεί η επιστροφή στα εδάφη της Πορτογαλίας για τον Μπέτο, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέψει στην …δεύτερη πατρίδα του και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πορτογαλίας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 33χρονος μέσος έχει δεχθεί ήδη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τους διοικούντες του Εργοτέλη, μία πρόταση μάλιστα που χαρακτηρίζεται αρκετά δελεαστική, η απάντηση όπως όλα δείχνουν θα είναι αρνητική.

Ο Μπέτο από τότε που φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη χαρακτηρίζεται …στυλοβάτης για τον σύλλογο μέσα στο γήπεδο, αφού με την εμπειρία του και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση έχει δώσει πολλές βοήθειες στους Κρητικούς.

Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο επικείμενος «τελικός» του Εργοτέλη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του με τη φανέλα του ελληνικού συλλόγου, καθώς την τελευταία αγωνιστική δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο 33χρονος μέσος έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Πορτογαλία με την φανέλα της Πάκος Φερέιρα τη σεζόν 2000-04, ακολούθως με την Μπέιρα Μαρ, ενώ για δύο περιόδους αγωνίστηκε με τα «χρώματα» της Μπενφίκα.
(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου