Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Να «αγκαλιάσει» το Κύπελλο


Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine θέλει να «σφραγίσει» σήμερα (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Alpha) ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στον επαναληπτικό του 3-1 του...



ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει τονίσει στους παίκτες του ότι πρέπει να δουν το σημερινό ματς σαν να είναι το πρώτο και όχι η ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, προκειμένου να παίξουν σοβαρά και να πάρουν την πρόκριση χωρίς να μπουν σε περιπέτειες.

Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μακεδόνας τεχνικός προτίθεται να χρησιμοποιήσει τη βασική ομάδα, κάνοντας μία-δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο 45χρονος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Σιμάο και δώσει χρόνο συμμετοχή στον Ρουκάβινα, ξεκουράζοντας ταυτόχρονα τον Σαλπιγγίδη. Ο Νιόπλιας ζήτησε και χθες από τους παίκτες «να μπούμε δυνατά από την αρχή, να σκοράρουμε και να τελειώσουμε από νωρίς την πρόκριση».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνη και Καντέ. Στο κέντρο θα παίξουν ο Ζιλμπέρτο και ο Σιμάο, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Καραγκούνης. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Ρουκάβινα και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Σαλπιγγίδης, Νίνης, Μαρίνος, Μπιέρσμιρ, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Γκάμπριελ και Κλέιτον. Εκτός έμειναν οι Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος και Δάρλας.

Πώς θα παίξει ο ΠΑΣ

Με 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν υπολογίζει τον Ντιμπαλά (αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς), ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Ρόβα (θα δοκιμάσει σήμερα για να φανεί αν μπορεί να αγωνιστεί ως βασικός).

Ο Αναστόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει τους Ζαφειρόπουλο (τερματοφύλακας), Στάθη (δεξί μπακ), Κούσα, Κώτσιο (κεντρικοί αμυντικοί), Κανακούδη (αριστερό μπακ), Ανδράλα, Μπουχάν (ανασταλτικοί μέσοι), Καζναφέρη (δεξί χαφ), Αράς (αριστερό χαφ), Μενδρινό (πίσω από τον επιθετικός) και Μπακαγιόκο (μοναδικός προωθημένος). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σικαλιάς, Ρόβας, Βαρτιώτης, Τζάνης, Βάντερσον, Κοντογουλίδης, Βατσής, Παππάς και Μιχαλόπουλος.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Σαϊτιώτης, όπως και οι Σίσιτς (τιμωρημένος) και ο Μαϊστόροβιτς, ο οποίος έχει τιμωρηθεί από τη διοίκηση.
(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου