Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Νέος βραχνάς για την ΑΕΚ!


Πολύωρη σύσκεψη έγινε στα γραφεία της ΑΕΚ με τον Σταύρο Αδαμίδη για το θέμα της εταιρίας «Εmpire», τα χρέη της οποίας φτάνουν τα 8 εκατομμύρια ευρώ, αποτελώντας...



θηλιά για την ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Καψής έχουν αρχίσει έλεγχο εδώ κι ένα μήνα σχετικά με το χρέος της «Empire», της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα της ομάδας.
Ο Σταύρος Αδαμίδης μάλιστα αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση. «Κύριοι, η κατάσταση στην εταιρεία είναι απαράδεκτη. Πρόκειται για το απόλυτο μπάχαλο. Έχουν γίνει περίεργα πράγματα. Υπάρχει η σκέψη να κάνουμε ξεχωριστό διαχειριστικό έλεγχο στην Empire, αν συμφωνήσει ο κ. Παππάς, προκειμένου να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους οδήγησαν την εταιρεία σε αυτή την κατάσταση».

Τα χρέη της «Empire» φτάνουν τα 8 εκατ. ευρώ και αποφασίστηκε να γίνει πρόταση διακανονισμού στην Puma για τα 4 εκατ. ευρώ που της οφείλονται, από την παραγγελία για 100.000 φανέλες του Ριβάλντο, οι οποίες σαπίζουν στις αποθήκες της ΑΕΚ...
Στην εταιρεία ένδυσης θα προταθεί να λάβει 1 εκατ.-1,5 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η πρόταση αυτή, τότε η «Empire» θα οδηγηθεί σε πτώχευση, γεγονός που σημαίνει ότι κανείς δεν πρόκειται να εισπράξει τα οφειλόμενα!
(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου