Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Πολλά έχουν δει τα μάτια μου μα αυτός μου φέρνει τρόμο!!!

Η συντριβή 4-1 που γνώρισε χθες βράδυ η Άρσεναλ στο «Καμπ Νου» από την Μπαρτσελόνα, χάρη στα τέσσερα τέρματα του Λιονέλ Μέσι, γέμισε με φόβο τις αθλητικές εφημερίδες της Μαδρίτης ενόψει του σαββατιάτικου «clasico» με τη Ρεάλ...



Τρέμουν στην Ρεάλ τον "χαρούμενο δολοφόνο"

"Πώς σταματάμε αυτόν τον τύπο;" είναι ο τίτλος της «Marca» για τον Αργεντινό, ο οποίος με την εμφάνισή του χάρισε στους «μπλαουγκράνα» την πρόκριση στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό σκορ 6-3. Από την πλευρά της, η «As» (εφημερίδα της Μαδρίτης προσκείμενη στη Ρεάλ) υπογραμμίζει: "Ο Μέσι είναι αυτός που μας φοβίζει."

Ο 22χρονος άσος είναι πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα με 26 τέρματα, δύο περισσότερα από τον επιθετικό της Ρεάλ και συμπατριώτη του, Γκονσάλο Ιγκουαϊν. Ο αμυντικός της «βασίλισσας» έπλεξε το εγκώμιο του Μέσι, καθώς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Μαδρίτης, τόνισε:
"Πρέπει να τού βγάλεις το καπέλο, επειδή είναι ένας παίκτης, ο οποίος κάνει τη διαφορά. Τα όπλα μας θα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε τον μέγιστο δυνατό σεβασμό στην Μπαρτσελόνα."

Οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Ρεάλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην πριμέρα ντιβιζιόν χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων έναντι της Μπαρτσελόνα (+57 έναντι +56), ωστόσο μετά το ντέρμπι του Σαββάτου η κατάταξη θα καθορίζεται από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, εφόσον συνεχίζουν να ισοβαθμούν. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν το προβάδισμα, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επιβλήθηκε το Νοέμβριο στο «Καμπ Νου» με 1-0.

Ενδεχόμενη ήττα θα αποτελέσει σημαντικό «πλήγμα» στις ελπίδες της Ρεάλ για κάποιο τίτλο στην τρέχουσα περίοδο, καθώς το πρωτάθλημα αποτελεί τον μοναδικό στόχο που συνεχίζουν να διεκδικούν οι Μαδριλένοι, ενώ ίσως σημάνει και την αποπομπή του Μανουέλ Πελεγκρίνι από την τεχνική ηγεσία. Παρά τα περίπου 250 εκατομμύρια που δαπάνησαν το καλοκαίρι για μεταγραφές, οι «μερένγκες» δεν κατάφεραν να προκριθούν στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ για έκτη διαδοχική χρονιά, ενώ αποκλείστηκαν στο Κύπελλο Ισπανίας από την (ομάδα Γ΄ κατηγορίας) Αλκορκόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου