Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ο ΜακΝτόναλντ άφησε τον αγώνα και πήγε σε μπυραρία


Μπέρνλι και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονταν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ο προπονητής των γηπεδούχων, Μπράιαν Λόου ενημέρωσε τον Κέβιν ΜακΝτόναλντ πως θα άφηνε τη θέση του στον Τζακ Κορκ...


Δείτε το Βίντεο



Η εμφάνιση, βλέπεται, του 21χρονου αμυντικού δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, καθώς στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα του είχε ήδη δεχθεί 5 γκολ από τους «πολίτες». Θα περίμενε κανείς, λόγω και του νεαρού της ηλικίας, πως θα άλλαζε και θα παρακολουθούσε το υπόλοιπο της αναμέτρησης είτε από τον πάγκο, είτε από τα επίσημα του «Τουρφ Μουρ». Λάθος... Ο ΜακΝτόναλντ μάζεψε τα πράγματα του και πήγε να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο σε μία μπυραρία. Μάλιστα, οι θαμώνες του «KSC 110 club» έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν τον είδαν να μπαίνει με την οικογένειά του εκεί.

Έχοντας καταλάβει το λάθος του, την Τρίτη απολογήθηκε στους φιλάθλους της ομάδας και τους συμπαίκτες του λέγοντας: «Ξέρω ότι αυτό που έκανα ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε να μείνω στο γήπεδο για να στηρίξω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Επίσης δεν έδειξα σεβασμό στους φιλάθλους μας που πλήρωσαν για να παρακολουθήσουν την ομάδα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους φιλάθλους μας. Θα δεχθώ οποιαδήποτε τιμωρία. Κλείνωντας θα ήθελα να πω πως θα καταβάλω κάθε προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να μείνει στην Premier League».


(contra)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου