Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ημέρα ΠΑΟΚ

Εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο των 84 χρόνων από την ίδρυση του, διοργανώνει την Κυριακή ο ΑΣ ΠΑΟΚ στο Κλειστό γήπεδο της ομάδας στην Πυλαία με την ονομασία «Ημέρα ΠΑΟΚ». Η εκδήλωση αυτή θα ξεκινήσει...



στις 11.30 και αφορά σε ολόκληρη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου οι σύμβουλοι του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ Άλκης Ησαϊάδης και Άκης Μπεκιάρης αναφέρθηκαν στην μέρα αυτή και κάλεσαν τους φίλους του συλλόγου να παραστούν. «Στόχος είναι να γίνει η «Ημέρα ΠΑΟΚ» θεσμός και να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και γιατί όχι κάποια στιγμή να γίνει στην Τούμπα. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης το σύνθημα είναι «Όχι στο ντόπινγκ, ναι στον αθλητισμό».

Γι' αυτό και τυπώθηκαν και θα διανεμηθούν φυλλάδια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν προσωπικότητες, που έχουν διακριθεί στην κοινωνία και προέρχονται από τον ΠΑΟΚ. Και επειδή η ιστορία του ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι στατικό και συνέχεια γράφεται στους αγωνιστικούς χώρους, θα τιμηθούν και αθλητές και τμήματα με διακρίσεις», είπε αναφερόμενος στην εκδήλωση ο κ. Μπεκιάρης ο οποίος ανέφερε πως θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην ομάδα αλλά και στην κοινωνία οι κ. Θανάσης Δεδέογλου, Γιώργος Λυσσαρίδης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Τσιότρας, Φράγκος Φραγκούλης, και Αχιλλέας Φώλιας. Επίσης στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθούν αθλητές και τμήματα του συλλόγου που έχουν διακριθεί για την προσφορά τους και τις επιδόσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου