Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Μένει ο Βενγκέρ, μένει και ο Αρσάβιν


«Η παραμονή του Αντρέι στην ομάδα εξαρτάται από έναν άνθρωπο. Και αυτός είναι ο Αρσέν Βενγκέρ» Στην δήλωση αυτή προέβη ο Ντένις Λάχτερ, μάνατζερ του Αντρέι Αρσάβιν, θέλοντας...



να δείξει πως η παραμονή του Αλσατού τεχνικού στην Άρσεναλ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ρώσου μεσοεπιθετικού αναφορικά με το μέλλον του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην δήλωση του 28χρονου Ρώσου ποδοσφαιριστή ότι μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα θα ήταν το «ζενίθ» στην καριέρα του.

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ για το μέλλον του Αντρέι. Η παραμονή του στην ομάδα εξαρτάται από έναν άνθρωπο. Θέλουμε να ξέρουμε αν ο προπονητής της ομάδας παραμείνει και τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» της. Το σημαντικό στην Άρσεναλ δεν είναι ο Αντρεί, ο Φάμπρεγκας ή ο Φαν Πέρσι. Τι θα κάνουν αυτοί εξαρτάται από το τι θα κάνει ο Βενγκέρ. Η Άρσεναλ σήμερα είναι 95% συνυφασμένη με τον προπονητή της. Το θέμα είναι ότι πλέον φαίνεται η απογοήτευσή του που δεν μπόρεσε να κατακτήσει έναν τίτλο την φετινή χρονιά και δεν ξέρουμε τα σχέδια του για το μέλλον αφού δεν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα για καινούριο συμβόλαιο παρόλο που αυτό εκπνέει σε 14 μήνες» τόνισε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στην ιστοσελίδα Goal.com.UK.

Στην συνέχεια ο μάνατζερ αναφέρθηκε στην δήλωση του Αρσάβιν ότι επιθυμεί να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα: «Ο Αντρέι σκέφτεται πολύ πριν πει κάτι. Σήμερα ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει απογοήτευση λόγω των τραυματισμών του αλλά και των αποτελεσμάτων της ομάδας. Δεν είναι μυστικό ότι έχει μεγάλο σεβασμό για την Μπαρτσελόνα και θα ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή εκεί. Τώρα όμως είναι παίκτης της Άρσεναλ».

Οι δηλώσεις αυτές φαίνεται ότι άναψαν το «πράσινο φως» σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον Αρσάβιν, καθώς πέραν της Μπαρτσελόνα ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και η Ίντερ.
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου